Hej, SWITI!

Želim ti povedati kdo sem in kaj se skriva za imenom SWITI  ❤️️

Sem Suzana in odločila sem se, da ustvarim svojo zgodbo. Vodim spletno stran SWITI.si, kjer lahko izbiraš med raznoliko ponudbo ženske obutve. Želim, da se vsaka (tudi ti) počuti samozavestno in udobno v svoji obutvi! 

Kot verjetno že veš (ali pa boš kmalu ugotovila), trgovina temelji na zelo kakovostni in ugodni obutvi. Vsak kos obutve skrbno izberem, ga pregledam, in ga na koncu tudi preizkusim, kar je zame seveda najbolj zabaven del. Na osnovi tega na koncu določim ali so številke realne/manjše/večje kot v resnici, tako da si lahko brez skrbi, saj ti bo obutev zagotovo ustrezala. Seveda pa so v nasprotnem primeru možne brezplačne zamenjave.

Poleg tega naj ti povem, da so fotografije obutve realne, slikane v mojem studiu, na naravni svetlobi in zato bodo prav tako izgledale tudi, ko jih boš prejela na dom. 😊

Tako, uspela si priti do konca najine prve predstavitve. Več o meni pa boš lahko izvedela v prihodnjih tednih, saj imam zate pripravljenih še nekaj presenečenj in ugodnosti. Zato pazi, da jih ne zamudiš! 

Zdaj pa hitro skoči v spletno trgovino, kjer ti želiva veselo nakupovanje, saj verjameva, da boš našla svojo sanjsko obutev pri nas.

Hvala, ker si SWITI in podpiraš najino zgodbo. 😘